Transforma biroul dezordonat intr-unul cu stil!

Daca sunteti un workaholic inrait, ca majoritatea dintre noi, atunci cu siguranta petreceti mult timp la un birou. Si daca este asa, atunci biroul trebuie sa fie acel loc unde va doriti sa va petreceti mult timp, tinand cont de faptul ca nu de putine ori lucram peste program, iar biroul devine o a doua casa. De aceea, este vital ca biroul sa nu fie dezordonat, sau daca inca este, atunci sa schimbati asta cat de curand, la fel cum trebuie sa il accesorizati corect, pentru a avea totul la indemana.
birou birou cadouri pentru el

Suport pentru instrumentele de scris

Obsevati termenul de mai sus? Un birou interesant si elegant nu are pixuri, are instrumente de scris ca stilouri, creioane si ulterior pixuri de calitate. Este nevoie de un astfel de accesoriu pentru a avea intotdeauna la indemana instrumentele potrivite, fiindca nu se stie niciodata cand va aparea un client important, moment in care nu veti sta sa cautati ceva de scris sau sa faceti gafa de a-l intreba daca are cumva el un pix. Stiloul e mai puternic decat sabia. Un stilou ar trebui sa aiba o anumita greutate, fiindca atunci cand utilizati un stilou mai greu, acesta va ofera un sentiment de putere.

Elemente (practice) de decor

Ne plac elementele care sunt distinctive si atrag atentia asupra lor in toate modurile cu putinta. Si, de asemenea, cele pe care niciodata nu stiati ca le veti utiliza, asta pana cand le veti vedea pe biroul altcuiva. Va puteti accesoriza biroul cu un suport inspirat pentru cartile de vizita, spre exemplu, pentru a avea intotdeauna la indemana cartile de vizita ale clientilor. O adresare precisa va conta, iar a doua intalnire poate se lasa si cu un parteneriat incheiat.

Arata mai mult respect

Cartea de vizita este o expresie a carierei tale si merita sa fie afisata cu stil si clasa. Facut din alama solida, suportul pentru cartea noastra de vizita arata distinctie si pretiozitate. Nu luati asta ca pe un semn de mandrie, aratati doar ca va cunoasteti adevarata valoare si sunteti constienti de ceea ce sunteti capabili sa oferiti in schimbul onorariului. In plus, clientii trebuie convinsi de faptul ca persoana din fata lor este cea mai in masura sa le gestioneze finantele.

Imaginea succesului

Nu uitati sa amplasati pe unul dintre pereti un tablou care sa inspire sau o afirmatie celebra inramata. Biroul va avea un alt aer si va oferi un vibe interesat celor care ii calca pragul. In plus, este un semn de bun gust si atentie acordata designului interior, asa ca faceti un mic efort sau rugati secretara sa se ocupe de aceste mici retusuri de efect care va pot garanta succesul.

You may also like...