U2 intr-un concert surpriza pe acoperisul BBC

In plin turneu mediatic de promovare a noului album, U2 a oferit un recital surpriza, pe acoperisul studiourilor BBC, din Londra, relateaza NME. Ieri seara, deasupra uneia dintre cele mai aglomerate strazi din Londra, la o ora la care traficul de-acolo face Bucurestiul sa para un oras pustiu, 5,000 de fani s-au adunat sa asculte trupa irlandeza omagiindu-i, intr-un fel, pe The Beatles.Daca in videoclipul Where The Streets Have No Name, politia se impotrivea “actului creativ”, de data asta, U2 a avut sprijinul politiei londoneze, care a deviat traficul de pe Regent Street in timpul celor 20 de minute de concert. Poate va intrebati cum de s-au strans atatia oameni la un concert surpriza. Raspunsul e simplu – traim in era internetului. In ziua concertului s-a raspandit zvonul pe cateva forumuri si, din topic in topic, s-au adunat 5,000 de persoane.

Bono, The Edge, Adam Clayton si Larry Mullen Jr. au cantat patru melodii: doua de pe noul album, Get On Your Boots si Magnificent, si doua dintre hiturile ceva mai vechi, Vertigo (care s-a transformat, pe rand, in Substitute, a celor de la The Who, si mai apoi in She Loves You, a Beatles-ilor) si Beautiful Day.

smart info: Noul album U2, No Line On The Horizon se va lansa oficial luni, 2 martie. Cu toate astea, melodiile au “scapat” pe internet cu ceva timp in urma, fanii putand deja sa se pregateasca pentru concertele ce vor urma (acolo unde vor urma…).

You may also like...