Unde se mananca bine in orasul Ploiesti?

pizzerie acapulcoConform studiilor, ploiestenii au cateva preparate favorite in domeniul culinar, pizza castigand teren important in fata deliciilor traditionale. Insa, mai important decat registrul culinar preferat al ploiesteanului de rand este locul in care se poate delecta cu mancare buna, satioasa si aromata. Si, in plus, mancarea sa mai aiba si un pret cat de cat accesibil.

Angelo este o pizzerie recunoscuta din Ploiesti, nu doar prin prisma faptului ca bucatarii realizeaza peste 25 de sortimente, dar si pentru ca proprietarii localului aduc intotdeauna oferte clientilor care le calca pragul. Fie o halba de bere, fie o reducere de 25 -50% din pretul celui de-al doilea sortiment. Sa nu mai vorbim de faptul ca in nenumarate randuri au fost gandite pachete pentru oamenii care comanda in cantitati mai mari. Preturile sunt unele medii, de pana in 30 RON pentru o pizza obisnuita.

O alta pizzerie din Ploiesti care si-a fidelizat in ultimul timp un numar mare de clienti imprumuta numele unui restaurant, si anume „Acapulco”. Desi restaurantul are o traditie bine conturata, pizzeria a fost lansata mai recent. Insa, acesta nu a fost un impediment pentru proprietari, pentru ca ei deja se bucurau de o reputatie excelenta prin prisma restaurantului Acapulco. Si aici ofertele fac cu ochiul clientilor, cel mai recent pachet propunandu-le acestora doua doze pentru fiecare doua pizza comandate. Nu-i de mirare aceasta strategie, caci nimic nu se potriveste mai bine cu o pizza delicioasa decat o doza de Fanta sau o doza de Cola.

Pizzeria Da Vinci impresioneaza prin accesibilitatea sa, inca din momentul in care a ajuns pentru prima data in vizorul culinar al ploiestenilor. Cu preturi ce variaza de la 10 lei pana la 25, ea poate fi considerata un refugiu culinar oferit persoanelor care nu doresc sa consume prea multi bani pentru o iesire in oras. Cel mai renumit sortiment pe care il pune la dispozitia clientilor curiosi este „Parma E Gorgonzola”. Un lucru interesant este si faptul ca oamenii au ocazia de a-si comanda la domiciliu sortimentul preferat de pizza, ca sa nu mai vorbim despre varietatea regasita in meniu. Doar din categoria preparatelor italienesti mai amintim pastele drept un alt punct de atractie al restaurantului Da Vinci.

You may also like...