Vine Brüno!

Sacha Baron Cohen e gata sa produca din nou controverse, scarba, jena si multe hohote de ras. Intrebarea e: noi suntem gata sa-l primim? Dupa ce, acum 3 ani, Borat a socat intreaga lume, Bruno vrea acum sa dubleze succesul precedentului film.

Bruno este un jurnalist austriac de moda, care, impreuna cu asistentul si iubitul sau, Lutz, pleaca in SUA, in cautarea succesului. Si de data asta, filmul lui Baron Cohen este un ‘mockumentary’, imbinand in interviurile lui Bruno farsele cu scenele regizate.

Urmand reteta care l-a facut faimos pe Borat inainte, chiar, ca filmul sa se lanseze, nici Bruno nu s-a ferit de scandaluri inaintea premierei. Printre stirile din ultimele sase luni s-au strecurat si povesti despre un interviu legat de conflictul israeliano-palestinian, luat de personajul lui Baron Cohen unui fost agent al Mosadului si unui palestinian, despre urcarea lui Bruno pe podiumul unei prezentari de moda din Milano sau despre cum reporterul austriac a reusit sa opreasca temporar productia unui episod al serialului american Medium.

Potrivit BBC News, cea mai recenta (semi-)controversa legata de Bruno a pornit de la moartea lui Michael Jackson. In versiunea finala a filmului exista o scena in care sora artistului, La Toya Jackson, era fortata sa manance sushi de pe ceafa unui barbat dezbracat, avand pe un muncitor mexican pe post de scaun. Interviul cu La Toya era urmat de incercarea lui Bruno de a-i fura telefonul cantaretei, pentru a afla numarul de telefon al fratelui ei. Chiar in ziua in care Michael Jackson a murit, cu doar cateva ore inaintea premierei americane a filmului, producatorii au decis sa scoata aceasta scena, care dura aproximativ un minut, in semn de respect fata de familia Jackson.

Intr-unul din rarele interviuri pe care Sacha Baron Cohen le-a dat ca el insusi, si nu ca unul dintre personajele sale, actorul a declarat in emisiunea lui David Letterman ca are foarte mari emotii in legatura cu succesul noului sau film, avand in vedere ‘mostenirea’ grea lasata de Borat. “Nu ne asteptam sa faca atat de multi bani, ne gandeam ca va fi foarte ‘nisat’“, a mai spus Cohen despre precedentul sau proiect. “Nimeni nu ne credea ca interviurile erau veritabile, pana cand am ajuns sa avem – cred – vreo 200 de procese.”

smart guess: Eu, cel putin, de-abia astept Brüno. In Romania, el va avea premiera la sfarsitul lunii. Aveti, deci, timp destul, cei care nu sunteti familiarizati cu personajul, sa il cunoasteti in episoadele serialului Da Ali G Show, programul de comedie realizat de Sacha Baron Cohen (trivia: la care au contribuit ca scenaristi si Seth Rogen si Evan Goldberg). Borat was so 2006… faceti-i loc lui Bruno!

 

You may also like...