Voi nu poftiti la deserturi?

Later edit: La cererea cititorilor scriu totusi si reteta desi

  • 80g faina neagra de grau
  • 210g faina alba
  • 115g zahar brun
  • cam lingurite praf de copt
  • o lingurita sare de mare
  • 225 ml ulei de masline
  • 180 ml lapte
  • rozmarin proaspat, tocat fin cat va place, o lingurita, doua (mie imi place o lingura)
  • o ciocolata mare amaruie (70% cacao), rupta in bucatele
  • 2 linguri de zahar brun- pentru final, la topping
  • 3 oua

Se bate zaharul cu albusurile, se adauga galbenusurile si uleiul, apoi se adauga faina, sarea si praful de copt. Se adauga si rozmarinul taiat marunt si ciocolata. Se unge tava cu ulei de masline si se toarna compozitia. Se presara cele 2 linguri de zahar pentru topping. Se baga la cupotorul incalzit in prealabil la 180 de grade C si se tine cam 45 de min.

You may also like...