Xperia Tipo, dual sim-ul oferit de cei de la Sony

Sony s-a remarcat in randul producatorilor de telefoane mobile prin seria Xperia, aceasta gama de produse culminand practic cu intrarea producatorului nipon pe piata de smartphone-uri. Cum succesul nu a intarziat sa apara, cei de la Sony si-au intensificat activitatea si au investit enorm in producerea de smartphone-uri si alte gadget-uri. Printre prioritatile celor de la Sony s-a numarat si realizarea unui telefon dual sim inteligent, un dual sim care sa posede specificatiile unui smartphone dar care sa se bucure de prezenta a cel putin doua porturi SIM.

Asa a luat nastere Sony Xperia Tipo, un telefon dual sim compact, performant si cu un pret atractiv. Din punct de vedere al pretului, putem spune ca Sony Xperia Tipo face parte din gama de telefoane dual sim ieftine, comparativ cu alte telefoane din acest segment, pretul acestuia fiind chiar si de doua ori mai scazut.

Din punct de vedere al specificatiilor, Sony Xperia Tipo ne ofera cateva aspecte extrem de interesante si captivante. Asa cum ne-au obisnuit, cei de la Sony dispun de o tehnologie unica din punct de vedere multimedia, astfel ca Sony Xperia Tipo se remarca prin prezenta unui camere foto de 3.2 MP, a unui sistem audio foarte clar dar si prin prezenta numeroaselor aplicatii preinstalate.

Din punct de vedre hardware, Sony Xperia Tipo este un telefon dual sim competitiv, memoria RAM de 512MB, procesorul single core de 1GHz si spatiul de stocare intern de 3GB oferindu-i un plus de usabilitate. Mai mult de atat, Sony Xperia Tipo dispune de un display tactil, de 3.2 inci si cu tehnologia multi-touch incorporata, astfel ca experienta vizuala va fi una deosebita pentru orice utilizator.

Sistemul de operare al lui Sony Xperia Tipo este Android, niponii optand pentru Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, un sistem de operare rapid, capabil sa ruleze orice aplicatie prezenta in Google Play. Asa cum afirmam si mai sus, Sony Xperia Tipo este un telefon dual sim ieftin, pretul sau in magazinele de specialitate fiind de aproximativ 600 de lei.

You may also like...