3 pasi esentiali pe care trebuie sa ii urmezi pentru a achizitiona un inel de logodna

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi un inel de logodna, o faci cu toata increderea ca persoana careia il vei oferi este cea alaturi de care vrei sa iti petreci tot restul vietii. Din acest motiv, alegerea poate sa fie destul de dificila. De fapt, alegerea nu este chiar atat de dificila daca tii cont de calitatea fiecarui material din inel. Daca te asiguri de faptul ca inelul este unul de o calitate ireprosabila si ca atmosfera in care il oferi este una cat se poate de placuta, nu ai cum sa dai gres. Pana la urma, cel caruia i se spune DA esti tu, nu inelului.

Pana sa ajungi la DA insa, trebuie sa achizitionezi un inel de logodna. Din acest motiv, iti prezentam cativa pasi pe care sa ii respecti atunci cand o faci:

 

  • Afla stilul viitoarei sotii, precum si marimea degetului acesteia. Da, barbatii nu sunt atat de inspirati cand vine vorba despre astfel de achizitii, insa va trebui sa treci prin acest chin daca vrei sa iti faci viitoarea sotie fericita. Poti sa apelezi la varianta simpla, intreband-o care este inelul sau preferat sau poti apela la varianta mai complicata, intreband rudele sau incercand sa deduci tu care este varianta perfecta. Masurarea dimensiunilor inelului o faci, de regula, masurand un alt inel al fetei.
  • Stabileste un buget pentru achizitie. Un inel de logodna este o investitie, asadar, bugetul trebuie sa fie unul consistent. Evident, nu trebuie sa iti faci un credit la banca pentru a putea achizitiona un inel cu diamante de mai multe carate, insa este ideal sa strangi unul sau doua salarii pentru a acoperi o astfel de achizitie. Astfel, poti sa achizitionezi un inel care sa incante si care sa fie la fel de frumos si peste cativa ani.
  • Decide-te asupra inelului. Asta este partea cu adevarat neplacuta pentru barbati: momentul in care trebuie sa mearga prin magazine pentru a face o achizitie. Noroc ca exista internetul si ca pot descoperi din timp magazinele online cu inelele de cea mai buna calitate, cum ar fi Valmand.ro. Indiferent care este magazinul de unde cumperi inelul,trebuie sa te asiguri ca acesta este de cea mai buna calitate, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al structurii.

 

Dupa ce ai cumparat inelul, este bine sa te asiguri ca acesta are o garantie, are posibilitatea de a fi certificat de ANPC si este pe placul viitoarei neveste. Daca nu este, nu trebuie sa te sperii, in conditiile in care Valmand iti asigura schimbarea inelului de logodna dupa achizitie, ca acesta sa fie perfect. Este cert faptul ca bijutierii stiu ca barbatii nu sunt chiar atat de buni in alegerea inelului, asadar le acorda mai multe sanse.

You may also like...