8 moduri de a fi gazda perfecta in weekend

Fie că este vorba doar de noapte sau de familii care vin pentru un weekend de vacanță, depinde de dvs. să vă asigurați că oaspeții dvs. se simt confortabil și bineveniți. Sigur, ați putea avea un oaspete care este imposibil să vă rog, dar dacă vă asigurați că au tot ce au nevoie poate ajuta la reducerea stresului pe care îl simțiți. Oaspetele perfect weekend anticipează nevoile clienților și limitează problemele înainte de timp. Asigurați-vizita lor cele mai bune vreodată cu aceste sfaturi de găzduire simplu și inteligent.

Stabiliți un calendar specific

Știți ce spun ei: oaspeții casei sunt ca peștii, pentru că amândoi încep să bea după trei zile. Când invitați familia sau prietenii să rămână la locul dvs., asigurați-vă că sunteți specific în oferta dvs. Aveți o dată clară de sosire și plecare și vă ajută să coordonați călătoriile, astfel încât să nu aveți oaspeți care să rămână în trecut după datele lor de expirare.

Stocul camerei de oaspeți

Solicitarea unei gazde de weekend pentru esențiale poate fi jenantă pentru oaspeți, deci asigurați-vă că camera este bine aprovizionată. Indiferent dacă călătoresc cu trenul, cu avionul sau cu automobilul, oaspeții aproape întotdeauna au nevoie de o băutură de apă și de un loc unde să se împrospăteze de îndată ce merg pe ușa ta. Oferiți o sticlă de apă și un prosop proaspăt în camera de oaspeți pentru sosiri și apoi puneți un coș de cameră pentru oaspeți. Gustări, băuturi, pastă de dinți, pieptene, prosop și alte obiecte personale mici vă fac oaspeții să se simtă în totalitate acasă.

Oferiți intimitate

Confidențialitatea poate face diferența în modul în care se simt oaspeții în casa dvs. Chiar dacă locul tău este în partea mică, există cu siguranță modalități de a te asigura că oaspeții au propriul spațiu. Direct alți membri ai familiei să utilizeze o altă baie pentru a elibera unul pentru oaspeții dvs. Utilizați un ecran pliabil pentru a separa o zonă în cazul în care oaspeții dvs. vor împărți un spațiu sau cameră cu altcineva. Oferind oaspeților propriul spațiu dedicat, ei vor simți mai puțin un intrus și mai mult o parte din familie.

Eliminați obiectele personale

Nimic nu-i amintește oaspeților că ți-au uzurpat dormitorul principal, ca și cum ți-ar vedea pensula de păr pe dulap și imaginile tale pe noptieră. Dacă refaceți un spațiu ca cameră de oaspeți, faceți tot ce este mai bun pentru a vă face cât mai neutru posibil. Dacă folosiți o cameră pentru copii, de exemplu, declutați jucăriile și schimbați lenjeria de pat pentru ceva puțin mai matur. Păstrați lucrurile personale într-un dulap de lenjerie sau la mansardă, iar oaspetele dvs. nu va simți ca și cum v-ar scoate.

Obțineți tehnologie prietenoasă

Vrei să fii eroul gazdei de week-end al tuturor? Asigurați-vă că nevoile lor tehnice sunt luate în totalitate grijă de ele. Postați-vă undeva parola WiFi (sau adăugați-o în coșul camerei de oaspeți) și păstrați-le în același timp cu încărcătoare suplimentare și acumulatori. Oferiți oaspeților instrucțiuni privind modul de funcționare a televizorului și mențineți parolele Netflix și alte servicii de streaming la îndemână. Deși este important să petreceți timp de calitate împreună, este la fel de important să vă asigurați că oaspeții au timp să se decompreseze cu tehnologia lor.

Programați activitățile fundamentale

Nu aveți nevoie să programați oaspeților dvs. fiecare moment de veghe. Dați-le control asupra propriului program, oferind câteva activități „fundamentale” în fiecare zi. Acestea sunt lucruri precum o cină de familie, o excursie la un muzeu sau o noapte de film. Alegerea uneia sau a două activități în fiecare zi le oferă oaspeților un program flexibil, pe care îl pot lucra în jur. Dacă au lucruri pe care doresc să le facă, vor avea mult timp. Dacă intenționează să o facă ușor, au o mică structură. Acest lucru vă oferă șansa de a vă reîntâlni, de a vă conecta și de a rămâne conectat de-a lungul weekend-ului.

Planificați gustări și mese

Nu este nimic mai rău decât să cerem hrană în casa altcuiva. Și, chiar dacă crezi că nu e mare lucru, oaspeții tăi s-ar putea să-și facă foame mai degrabă decât să te roage să deschizi bucătăria. Planificarea unor gustări ușoare și mese (și îndrumarea oaspeților dvs. pentru a le găsi) ia o parte din presiune. În loc să insiste ca toți să apară la masă la micul dejun, oferiți brioșele și sucul. Stocați-vă cămara cu gustări grab-and-go cum ar fi granola și biscuiți și puneți iaurt și băuturi în frigider. Lăsați oaspeții să știe când veți face mese și când vor trebui să se descurce singuri și veți reduce unele stresuri din timpul weekend-ului.

Împărțiți sarcini simple

Un oaspete bun casa va cere întotdeauna să împrumute o mână și ați putea crede că o gazdă bun refuză întotdeauna. Dar este o idee minunată de a avea câteva sarcini ușoare rezervate oaspeților. Nu este nevoie să faceți toată solo-ul de ridicare grele și să cereți ajutor îi face pe oaspeți să se simtă ca și cum își vor trage propria greutate. Nu, nu ar trebui să-ți întrebi mătușa pentru a curăța toaletele, dar cu siguranță poți cere ajutor de spălat după cină sau pentru o mână în bucătărie. Opriți reacția genunchiului de a spune „nu” când cineva vă cere să vă ajute te vei simți mai puțin frământată.

Când aveți prieteni și vizite de familie, nu trebuie să vă accentuați. Luând ceva timp în urmă pentru a vă face oaspeții să se simtă cu adevărat bineveniți, veți crea un spațiu care se simte întotdeauna cald, primitor și fără dramă.

You may also like...