Adevarul doare

Si am descoperit asta intr-un comentariu de pe YouTube, care suna cam asa:

Si da, un roman a inventat motorul cu turbina si… ? Aviata militara romana e practic inexistenta. Un roman a inventat insulina si avem diabetici care se plimba pe ger din farmacie in farmacie cautand inventia asta miraculoasa si traind de la un salar la altu cu zeci de milioane datorii la banci / stat, fara bani de medicamente. Am inventat stiloul… si din ce in ce mai putini romani il folosesc.


Am inventat si gerovitalul, am inventat si scaunul ejectabil, pe care oricum nu avem unde sa-l folosim, pentru ca aviatia este inexistenta in Romania, asa cum se precizeaza si mai sus. Am mai inventat si laserul cu gaz (heliu-neon). Avem si primul oras din lume iluminat cu petrol, am realizat si vaccinul antiholeric, amcreat si psihocibernetica.

Acum reinventam prostia si incultura si ne mai si mandrim cu asta. Ajung si la cuvintele profesoarei mele de fizica, pe care la inceput o credeam ciudata pentru ca ne tine diverse discursuri legate de societate (il mai pomenea si pe Dan Puric, ne amuzam, dar asta e). Acum ii dau dreptate cand se enerveaza dupa ce nu primeste niciun raspuns la intrebarea:  ”Care sunt modelele voastre in viata? Pe cine apreciati voi?” – Pai ce sa-i spuna majoritatea, ca “nu stiu” sau ca le plac toti neica nimeni de apar la televizor acum?

You may also like...

1 Response

  1. razvan spune:

    am invetat si stabilopudul, dar l-am vandut francezilor 😀