Avem nevoie de promovare online?

Mai presus de trendul pietei sau oportunitate, completarea comertului traditional cu cel online a nevenit o necesitate pentru comercianții de materiale de constructii si amenajari interioare. Un magazin virtual este cea mai simpla si comoda afacere, activitatea afacerii fiind controlata cu o simpla conexiune la Internet. Cu alte cuvinte poti vinde materiale de constructii online, mobila si orice tine de amenajari interioare.

Firmele de specialitate au investit sume considerabile in spatiile de lucru, personal de vanzari si parc auto in peisajul autohton. Recent au apelat la comertul virtual, urmarind astfel reducerea costurilor legate de distributia, stocarea si vanzarea produselor. In plus, oferta lor devine astfel vizibila 24 din 24 de ore, deoarece magazinele virtuale nu se inchid niciodata.

Desi comertul traditional si cel electronic opereaza in mare parte similar, comertul electronic ofera doua mari avantaje. Piata poate fi deschisa la scara globala prin realizarea unor alternative ale magazinului in limbi de circulatie internationala, iar partenerii pot fi in numar nelimitat.

In era vitezei, dezvoltarea comertului electronic se datoreaza in mare parte timpului de realizare al tranzactiei comerciale, vanzarea online reducand considerabil acest interval.

You may also like...