Carti pe care nu vrei sa le ratezi – Partea a II-a

2. Te vedem la varf de Zig Ziglar

See You at the Top este extractul celor trei decenii ale lui Zig Ziglar de a calatori in lume si de a motiva oamenii de pe continente. Gandul fondator al cartii este ca poti obtine tot ce iti doresti in viata daca ii ajuti pe ceilalti sa obtina ceea ce isi doresc.

Cartea intareste semnificatia valorilor umane de baza pe care trebuie sa le pastram si sa le practicam cu totii, cum ar fi credinta, loialitatea, onestitatea si integritatea. Cartea te inspira cu adevarat sa devii o fiinta umana buna si sa te asiguri ca, atata timp cat crezi in tine insuti si vei fi bun cu ceilalti din jurul tau, se vor intampla lucruri bune.

Cartea este structurata ca o scara catre succes, spunand ca daca construiesti temelia fiecarui pas cu siguranta, vei ajunge cu siguranta la varf.

„Povestea vietii te asigura in mod repetat ca, daca vei folosi ceea ce ai, ti se va da mai mult de folosit.”
– Zig Ziglar, Ne vedem in varf

3. Puterea obisnuintei de Charles Duhigg

In Puterea obisnuintei , reporterul de afaceri premiat din New York Times, Charles Duhigg, va duce in adancul mintii umane si sustinut de principii stiintifice, va spune cat de bune obiceiuri pot fi (si trebuie sa fie) dezvoltate si pastrate. El subliniaza ca chiar si cele mai ferme dintre obiceiurile rele pot fi infrante de practica si vointa inflacarate.

El prezinta o multime de exemple din viata reala a oamenilor care si-au transformat viata prin valorificarea puterii obisnuintei. O femeie care a renuntat la fumat si a organizat un maraton, un CEO care a modificat un model comun in randul angajatilor sai si si-a transformat firma intr-o afacere de cea mai buna performanta si chiar un agent de marketing care, cu o mica modificare a strategiei de publicitate, face ca produsul sau sa continue un miliard de dolari pe an.

Cititi Puterea obisnuintei pentru a vedea cum va puteti transforma si voi viata in realitate, doar intelegand cum functioneaza obiceiurile.

„Campionii nu fac lucruri extraordinare. Fac lucruri obisnuite, dar le fac fara sa se gandeasca, prea repede pentru ca cealalta echipa sa reactioneze. Urmeaza obiceiurile pe care le-au invatat. ”
– Charles Duhigg, Puterea obisnuintei

You may also like...