Carti pentru a avea succes – Partea a III-a

4. Puterea gandirii pozitive de Norman Vincent Peale

Cu atat de multa negativitate care pluteste in lume astazi, pastrarea si exercitarea unei mentalitati pozitive este cel mai greu lucru si totusi, singurul mod.

In aceasta carte care a trecut testul timpului, Norman Vincent Peale va ofera cateva sfaturi cu adevarat practice despre cum sa ramaneti pozitiv si sa nu va lasati impotmolit de stresul, anxietatea si depresia care ne acopera vietile.

Cititi aceasta carte pentru a va elibera mintea de obiceiurile sale de autolimitare si pentru a va intinde aripile spre fericire.

„Problema cu majoritatea dintre noi este ca am prefera sa fim ruinati de laude decat sa fim salvati de critici”.
-Norman Vincent Peale, Puterea gandirii pozitive

5. Doar incepe de Leonard A. Schlesinger

Cat de des v-ati straduit sa faceti ceva si v-ati simtit – doar daca ati putea incepe bine? Nu stii ce se va intampla, nu stii cum se vor forma lucrurile in viitor. Atunci cum poti reusi?

Nu incerca sa prezici, nu teoretiza; nu pierde timpul meditand asupra rezultatelor. Doar incepe. Asta incearca sa va spuna Schlesinger si cei doi prieteni ai sai de afaceri de succes in aceasta capodopera a sfaturilor practice de viata.

Cartea este atat de motivationala, incat vei fi dornica sa te ridici si sa incepi imediat ceva spectaculos.

„ Inscrierea nu inseamna sa faci pe cineva sa faca ceva ce vrei tu sa faca. Este vorba de a le oferi sansa de a face ceva ce ar putea dori sa faca. ”
– Leonard A. Schlesinger, Just Start

Incheierea

Cand viata este prea greu de castigat si te simti complet pierdut, chiar si atunci cand stii ca ai puterea in tine, ai nevoie de cineva care sa stinga focul si sa te impinga in actiune. Motivatia este ceva de care avem nevoie cu totii, uneori mai mult decat altele, iar cartile de mai sus va ofera exact acest lucru.

De fiecare data cand simti ca ai nevoie de un prieten care sa te poata lua de mana si sa te scoata din criza, sa ajunga la una dintre aceste carti motivationale si sa vezi cat de multa putere ai in tine, asteptand sa fii folosit. Aceste carti iti vor oferi nu doar motivatie, ci si sfaturi reale, practice, despre cum poti schimba lucrurile pentru tine incepand de astazi.

You may also like...