Ce ii lipseste dormitorului tau?

Atunci cand vorbim despre designul dormitorului, stralucirea este o componenta absolut esentiala pentru solicitarea atentiei. Asigurati-va ca includeti o multime de componente inedite in dormitor, fiindca minimalismul nu se potriveste cel mai bine acestui spatiu. In ceea ce priveste modul de functionare, exista cateva tactici diferite de a alege. Primul este sa introduci stralucirea prin elementele de iluminat. Utilizati metale, cristale sau ambele pentru a crea un impact vizual. Daca mergeti pe acest traseu, va sugeram sa faceti corpul de iluminat punctul dvs. focal.

Metalele sunt incredibil de in trend acum si sunt un alt element pe care il puteti utiliza pentru a incorpora cu usurinta mai multa stralucire in designul dvs. Aveti posibilitatea sa alegeti orice metal care sa se potriveasca cu aspectul dvs. estetic – sau chiar sa mergeti pentru o aplicatie mixta – dar asigurati-va ca optati pentru un finisaj lustruit, care va va da stralucire maxima.

Echilibru

Nu uitati sa includeti cateva elemente neutre pentru a furniza echilibru. Echilibrul este esential pentru a reda succesul designului dvs. plin de farmec. Crearea unui echilibru suficient pentru ca spatiul sa se simta unificat inseamna a obtine un compromis. Daca alegeti un model indraznet, luati in considerare alegerea unui model care utilizeaza culori neutre. Daca o piesa de mobilier are o nuanta ingrosata, asigurati-va ca are linii mai drepte. Daca ati gasit piesa perfecta pentru o camera, evidentiati-o facand restul spatiului un pic mai scazut in comparatie.

In cele din urma, veti gasi un sentiment de echilibru care sa functioneze bine cu stilul dvs. Pana atunci, va recomandam sa va bazati pe instinctele dvs. Acordati o atentie deosebita modului in care camera va face sa va simtiti. Daca va simtiti coplesiti – sau chiar coplesiti – nu va fie frica sa va schimbati designul pana cand va simtiti confortabil cu alegerea facuta.

 

You may also like...