Cele mai bune 5 carti motivationale care te imping sa actionezi – partea I

Nu exista o modalitate mai buna de a va ridica instantaneu spiritul, de a va schimba lantul de gandire si de a scapa intr-o lume cu totul noua, decat citirea. Citirea unei carti bune este asemanatoare trairii in lumea autorului si invatarea din comoara experientei lor.

Exista unii oameni care au trait vieti incredibile, au luptat cu tot felul de provocari si au iesit castigatori. Din fericire, multi dintre acesti oameni au scris carti pentru ca lumea sa stie despre calatoria lor si sa se inspire din ea.

De fiecare data cand va simtiti pierdut si aveti nevoie de o doza sanatoasa de motivatie pentru a va readuce pe drumul cel bun cu o vigoare reinnoita, ridicati una dintre urmatoarele carti. Am ales cinci dintre cele mai bune carti motivationale.

1. Gandeste-te si vei fi bogat de Napoleon Hill

Exista un motiv pentru care aceasta carte speciala se afla in partea de sus a tuturor cartilor de auto-ajutor. Daca nu intelegeti de ce este asa, atunci trebuie sa-l cititi chiar acum pentru a vedea singur.

Publicata inca din 1937, cartea este inca relevanta astazi, deoarece se bazeaza pe experienta de viata a peste 500 de sute de barbati de succes, care se intinde de la Thomas Edison, Henry Ford si John D Rockefeller.

Napoleon Hill distileaza cele mai bune dintre toate cunostintele adunate de la acesti oameni eminenti in cei 20 de ani de cercetare si va serveste doar elixirul de care aveti nevoie. Va ofera treisprezece pasi complet practici, actionabili pentru a va atinge obiectivul, oricare ar fi acesta.

„Opiniile sunt cele mai ieftine marfuri de pe pamant. Toata lumea are o multime de opinii gata sa fie dorite oricui le va accepta. Daca sunteti influentat de „opinii” atunci cand ajungeti la DECIZII, nu veti reusi in nicio intreprindere. ”
– Napoleon Hill, Gandeste-te si vei fi bogat

You may also like...