Cum sa ai o viata

Cel mai important e sa frecventezi niste locuri placute unde sa te distrezi. Incearca in niste baruri, cluburi in care se gasesc oameni de teapa ta, care nu se vor uita ciudat la tine. Ca sa-ti fac o idee, trebuie sa bei Salitos neaparat si sticla sa nu fie mai ieftina de 9 lei, altfel esti jalnic. Vrei sa fii si mai smecher? Bea-l cu paiul si stai linistit ca nu te vei imbata mai repede, doar vei sta 3 ore in bar in care vei suge din aceeasi bere care nu mai are acid… Bei si tarie, un pahar de Jack Daniel’s amestecat cu Red Bull, ca sa fii smecher si sa strici ambele bauturi. Nu esti insa suficient de smecher incat sa incerci un “speedball” – alte ingrediente, intensitate mai mare a efectelor.

Ar fi cazul ca prietena ta sa bea un fresh de portocale la vreo 7 lei, ca sa fie si mai frumos. Sa ma gandesc, oare fumati? Daca nu, ar trebui sa faceti asta, tinand pachetul la vedere. N-are lumea ce vedea oricum, ca fumezi Kent 8, al carui filtru il recunosc de la 20 de metri. Macar te respecti si nu le cumperi la bucata.

Hainele nu prea te mai incap, dar nu pentru ca ai inceput sa tragi la sala si sa bagi in tine niste cacaturi despre care habar n-ai cum se iau sau cum actioneaza, nu… Ai inceput sa iti iei haine din ce in ce mai mulate, mai ales tricouri roz cu decolteu in V. Arati bine, dar cand e frig afara incep sa ti se vada sfarcurile. Acopera-le cu o vestuta ceva, dar ai grija sa nu te confunde lumea cu un ospatar.

Tunde-te frumos si lasa suficient par cat pentru o creasta sanatoasa, tencuita cu jumatate de cutie de gel. Se poate si mai putin, dar nu tine o saptamana… Pune-ti si un cercel cu diamant de plastic in ureche, ai grija sa o gauresti pe cea dreapta, arata-le tuturor ca esti smecher si diferit!

Nu iti spun si cum sa vorbesti, ca probabil te uiti frecvent la Mondenii si stii sa te descurci la capitolul asta. Ai grija doar sa nu iei foc cand iti aprinzi tigara, prea multe băşini nu sunt sanatoase pentru nimeni, mai ales cele pe care le detii tu.

_______________________________________________

Eu… eu beau bere de placere, bere ieftina la 3 lei sticla… Ma si imbat, beau vodca ieftina, de preferat Polar. Aprind un Djarum de obicei si cumpar tigari la bucata rar, la o scurta iesire de bauta pe bordura. Nu trag la sala, sunt slab si port haine lalai… Am si semi-plete si un cercel de argint in urechea stanga (e cerc, nu bila si nici diamant). Nu ma uit la emisiunile uber-amuzante ce se difuzeaza in mod curent.Concluzia: ar trebui sa-mi iau o viata…

You may also like...