Cum sa… mori mai repede intr-un film horror?

1. Vopseste-te blonda! Cine moare cel mai repede intr-un film de groaza? O blonda, care este eventual si participanta la miss sau model.

2. Fa sex! Cele mai multe scene din filmele horror sunt cele in care el ii da ei la buci, apoi se uita in alta parte si deodata ii sare capul de pe umeri. Auch! Daca stai in pozitia misionarului si esti dedesubt ai mai multe sanse sa supravietuiesti. Macar cu cateva secunde mai mult decat partenerul transat…

3. Ascunde-te in dulap! Bai, deci asta imi place cel mai tare. Cand se ascunde prostul in dulap, mai si tranteste ceva inainte sa ntre, criminalul aude si intra in camera. Liniste totala… pana se deschide dulapul si incep tipetele.

4. Urca scarile! Cu siguranta te vei impiedica si vei cadea lat la pamant, in timp ce ucigasul sau monstrul te va prinde de picior, apoi te va trage usor in jos, pana cand, in final, mori ca un dobitoc.

5. Fii curajos! Daca te prinde pericolul si esti cu o fata langa tine, fa pe cocosul, arata-i ca ai sange-n coaie si spune-i: “Stai aici, o sa fii in siguranta! Ma duc sa chem ajutoare si apoi vin dupa tine”. Ai 100% sanse sa nu mai vezi tipa aia niciodata, sa mori mancat de o creatura baloasa, dar macar pari Zorro in ochii ei.

6. Urca-te in masina! Daca este un model vechi, e si mai bine. Fie cand te urci inauntru vezi ucigasul venind incet spre tine, iar apoi incerci sa bagi cheia si nu nimeresti, fie nu porneste motorul si ai belit-o definitiv. Nu bloca usile, ca sa fie mai funny.

You may also like...

1 Response

  1. razvan spune:

    7. da fus noaptea, in timp ce afara e furtuna, intr-o zi in care n-ai mancat legume.