Ghid de cadouri pentru barbatul cu gusturi rafinate

„Luxul este o necesitate care incepe atunci cand necesitatea se termina”, a spus Coco Chanel. Cu alte cuvinte, aveti nevoie de articole de lux? Cu siguranta nu aveti nevoie de ele, dar va pot face sincer sa va simtiti bine. Ideea este ca, in timp ce ne gandim in general la bunuri de lux ca articole scumpe pe care de obicei nu le putem permite, este posibil sa adaugam o doza de lux in viata de zi cu zi la un pret rezonabil. Avand in vedere acest lucru, prezentam un ghid de cadouri cu cateva idei de cadouri de exceptie, dar accesibile, de lux.

O piesa de conversatie unica si practica. Iti amintesti de prima oara cand ai tinut un ceas „frumos” in mana ta? Asta ti-a spus asta, wow, este adevarat? Va garantam ca este reactia pe care o veti avea atunci cand luati in maana o piesa din alama eleganta si unica.

Un miros luxos de camera. Eticheta de pret este cu siguranta ridicata pentru unii, dar este destul de accesibila in comparatie cu chiar si unele parfumuri la nivel mediu pe care le veti vedea, cum ar fi linia Cire Trudon. Cumva cautati o lumanare masculina, dar una care nu este la fel de omniprezenta ca, de exemplu, un Diptyque? Alegeti D.S. & Durga, bazat pe Brooklyn.

Muzica fina & rafinata. Castile Classic MH40 de la Master & Dynamic nu numai ca redau un sunet grozav, dar arata uimitor, pur si simplu!

Sticla de whisky. Una dintre cele cinci reguli de a bea whisky ca un gentleman este sa va asigurati ca o consumati in vasul potrivit. Uitati de paharele duble de moda veche si serviti dintr-un pahar real, cum ar fi Glencairn sau Norlan.

Detaliu mic, impact mare. La fel ca si detaliile cum ar fi portofelul tau de buzunar, cravata la gat, butoni, sosete sau ceas, la fel si pentru detaliile spatiului tau de locuit atentia conteaza surprinzator. O tava din alama este un jucator de utilitate pentru domni la domiciliu. Utilizati-l ca un accent pe biroul dvs. de birou de acasa, pe masa de cafea pentru a pastra lucrurile curate, sau pe partea de sus a dresser-ului ca o modalitate eleganta de a va expune colonia.

 

You may also like...