Jose Gonzalez vine, până la urmă, în România

Zvonurile referitoare la mini-festivalul suedez ce urma să-i aducă la București pe Jay-Jay Johanson, Jose Gonzalez și Those Dancing Days circulă de ceva vreme prin internetul românesc. Singurele nume care fuseseră confirmate pentru începutul lui octombrie, data anunțată inițial, erau Johanson la Hala de Muzică și Those Dancing Days la aniversarea Clubului Control. Nimic despre Jose Gonzalez. Între timp, Jay-Jay Johanson s-a amânat pentru 4 decembrie, în The ARK, iar Those Dancing Days n-au mai putut ajunge în România din motive de sănătate. Iată că, până la urmă, Swedish Nights își reface line-up-ul, concertul Jose Gonzalez fiind anunțat pentru 5 decembrie, în același The ARK.

Suedezul cu origini sud-americane își aduce la București muzica liniștită, caldă și introvertită, ce a cucerit întreaga Europă. Un om și o chitară – o formulă clasică atât de des întâlnită, dar pe care Gonzalez reușește să o folosească fără să cadă în clișee folkiste. Pe lângă stilul său particular, el este cunoscut și pentru coverurile speciale pe care le face după artiști cunoscuți ca Massive Attack, Joy Division, Kylie Minogue sau The Knife.

Biletele pentru concertul produs de One Event costă 65 de lei și pot fi cumpărate de pe MyTicket.ro, din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăriile Cărturești, magazinul Off The Record și din cluburile Control și Fire.

smart guess: Presimt că aceste două concerte vor fi printre highlight-urile muzicale ale toamnei. Suedezii ăștia au un stil mai mult decât interesant și sunt convins că nu vom avea de prea multe ori ocazia să-i vedem unul după altul pe Jay-Jay Johanson și Jose Gonzalez. Pe scurt, e de mers!

 

You may also like...