Morcheeba se intoarce la Bucuresti

Se pare ca britanicii de la Morcheeba s-au obisnuit ca in fiecare vara sa faca o oprire si in Romania. Dupa ce in 2007 au cantat la B’estival, iar anul trecut s-au numarat printre headlinerii Peninsula, fratii Godfrey si frantuzoaica Manda vin din nou la Bucuresti. Morcheeba va concerta pe 23 iulie, in Fratelli Studios.

Ora de incepere a spectacolului este 21.30, membrii formatiei anuntandu-si prezenta si la un after-party ce va tine pana dimineata, in acelasi club. Evenimentul este organizat de Events, iar biletele pot fi cumparate online, de pe siteurile www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 99 de lei. In seara concertului, la intrarea in Fratelli Studios, pretul unui bilet va fi de 129 de lei.

Una dintre cele mai apreciate formatii de trip-hop (cu o multime de alte nuante), Morcheeba s-a lansat in 1995 in formula Paul si Ross Godfrey si Skye Edwards. In 2003, cantareata a parasit formatia, creand ceva neliniste in randul fanilor care asociau sound-ul trupei cu vocea inconfundabila a lui Skye. Dupa patru ani si doua albume in care au schimbat mai multe soliste, se pare ca fratii Godfrey au gasit, in fine, o solutie pentru aparitiile live – Manda, frantuzoaica ce a cantat si pe cateva dintre melodiile ultimului album, Dive Deep.

smart guess: In general, fanii formatiei se impart in doua: cei care nu mai vor sa auda de Morcheeba de cand a plecat Skye si cei care raman devotati fratilor Edwards. In 2007, erau la prima lor aparitie live dupa ceva timp si tin minte ca nu au impresionat foarte tare, una dintre soliste avand grija sa complimenteze publicul si cu un ‘Hello, Budapest!’. Cu toate astea, se pare ca le place in Romania, daca se tot intorc. Cu sau fara Skye, la un concert Morcheeba toti suntem datori sa ajungem 🙂 Daca s-ar fi tinut si de data asta in aer liber, ar fi fost si mai bine, muzica britanicilor ‘intelegandu-se’ perfect cu amurgul urban.

 

You may also like...