Ponturi de cazare pentru o vacanta pe litoralul bulgaresc

Privita ca destinatie de vacanta, Bulgaria este una dintre cele mai ofertante locatii din sud-estul Europei. Daca in ceea ce priveste turismul montan, statiuni precum Bansko sau Borovets au cunoscut o importanta evolutie in ultimele doua decenii, in ceea ce priveste litoralul, Bulgaria reuseste sa isi sporeasca anual numarul turistilor care pasesc pentru o vacanta sau chiar un sejur prelungit.

Turismul este una dintre principalele ramuri economice ale vecinilor de la sud de Dunare iar investitiile efectuate de catre hotelieri au reusit sa creeze un numar ridicat de spatii de cazare si, cel mai important, sa le confere un statut impozant in ochii turistilor. Daca v-ati orientat catre o vacanta pe litoralul bulgaresc in vara acestui an, iti recomandam cateva hoteluri care va pun la dispozitie conditii de cazare similare cu alte statiuni celebre din Europa, totul la preturi extrem de accesibile, asa cum ne-au obisnuit reprezentantii hotelurilor din Bulgaria.litoral bulgaria

Iberostar Sunny Beach Resort este un hotel renovat in totalitate la finele anului 2013 si unul dintre cele mai luxoase spatii de cazare din statiunea Sunny Beach. Pozitionat la o distanta de doar 80 de metri fata de plaja, Iberostar Sunny Beach Resort va propune numeroase pachete pentru doi adulti sau family packs, preturile practicate pornind de la doar 29 de euro pentru o noapte de cazare in perioada iunie-septembrie 2015. Mizati pe pachetele All Inclusive, acest hotel va propune tarife extrem de accesibile daca sejurul vostru este de lunga durata si doriti ca fiecare detaliu sa fie revizuit cu atentie de catre reprezentantii hotelului. Pentru mai multe informatii despre ofertele disponibile in cadrul hotelului Iberostar Sunny Beach Resort, puteti intra chiar aici.

Bilyana Beach Hotel este optiunea celor care doresc sa paseasca in statiunea Nesebar, o locatie destul de ofertanta. Sunt peste 100 de spatii de cazare insa hotelul Bilyana Beach Resort pare sa aduca laolalta conditiile impecabile precum si serviciile conexe care au facut din statiunea Nesebar una dintre cele mai ravnite locatii de pe litoralul Marii Negre. Preturile accesibile sunt raportate atat la spatiile de cazare cat si la celelalte servicii oferite, precum mancarea sau diversele oportunitati de petrecere a timpului liber in statiune, drept pentru care recomandarea noastra se indreapta catre hotelul Bilyana Beach Resort.

Odessos Park este unul dintre numeroasele hoteluri din statiunea Nisipurile de Aur care va pune la dispozitie pachete all inclusive pentru sezonul 2015. Conform Booking, hotelul este cotat cu 4 stele si dispune de un rating excelent, de 8.4, drept pentru care putem inclina spre o recomandare de cazare in aceasta locatie. Facilitatile sunt multiple iar camerele reprezinta imbinarea perfecta confort si intimitate, aspecte pe care orice turist le urmareste in momentul in care se afla in cautarea unui hotel pentru vacanta.

You may also like...