Si Limp Bizkit se intoarce

Spuneam zilele trecute ca 2015 e anul in care se reunesc formatiile care s-au despartit in anii 2000. Se pare ca am avut dreptate si Blink-182 a fost doar inceputul. Formatia Limp Bizkit se intoarce in formula originala, cea care a consacrat-o, anunta Reuters.Americanii nu au mai cantat in aceasta formula de prin 2006, cand chitaristul Wes Borland a parasit pentru a doua oara formatia. De-atunci, Limp Bizkit a luat o pauza neoficiala. Fred Durst, solistul si, alaturi de Borland, liderul formatiei a anuntat ieri pe site-ul oficial ca Limp Bizkit va porni in primavara intr-un turneu mondial, in componenta cu care au debut in 1995. “Ne-am decis ca eram mai plictisiti si dezgustati de starea muzicii actuale decat eram unul de celalalt. De-asta Limp Bizkit s-a intors.” Durst a mai anuntat si ca un viitor album este in plan.

Limp Bizkit este una dintre primele si cele mai de succes formatii de nu-metal (sau metal alternative, sau rapcore sau…). In 2001, unul dintre cei doi stalpi de rezistenta ai formatiei, Wes Borland, a parasit formatia pentru prima oara. De-atunci, totul s-a cam dus in jos si urmatoarele doua albume (+ doua Greatest Hits) nu s-au ridicat la nivelul primelor doua productii, nici macar cand Wes Borland s-a intors, in 2004, doar ca sa aiba de unde sa plece din nou, in 2006.

smart guess: Se pare ca dorul succesului de mult apus ii loveste pe din ce in ce mai multi cantareti. Limp Bizkit nu face exceptie. Fred Durst nu se multumeste cu actuala lui cariera de regizor de filme (care, din cate am inteles, n-ar fi chiar atat de rele) si vrea sa fie din nou baiatu’ rau care-si poarta pantalonii pana la genunchi, sapca rosie intoarsa si-si povesteste prin cantece aventurile avute cu printese pop. Tare mi-e teama ca o sa fie destul de dezamagit cand o sa realizeze ca publicul pe care Limp Bizkit il avea in 2000 a crescut si si-a mai schimbat preferintele muzicale.

You may also like...