Stii care sunt avantajele noilor mese masaj profesionale?

Terapiile moderne de recuperare, sau pentru intretinere, utilizeaza in prezent tot mai mult masajul practicat in conditii de siguranta prin utilizarea de mese masaj profesionale care pun simultan la dispozitia maseurului si a clientului un suport perfect adaptabil in functie de conditiile si indicatiile medicale pentru masaj.

Daca te afli in situatia de a primi o recomandare pentru un set de proceduri care implica masajul terapeutic nu ezita sa te interesezi daca cabinetul este dotat corespunzator pentru aceasta procedura medicala. Nu este niciun secret in acest aspect pentru ca nu este suficienta doar priceperea si reputatia tehnicianului maseur atat timp cat punerea in practica a serviciilor sale nu se face in cele mai bune conditii.

Cu cat serviciile de masaj terapeutic s-au dezvoltat atat in institutii medicale private, cat si ca practica individuala, cu atat productia de mese masaj s-a adaptat cerintelor oferind celor interesati tot mai multe modele care pot fi catalogate in doua mari categorii. Este vorba despre mese masaj fixe, care sunt destinate cu precadere dotarii centrelor de terapie prin masaj si categoria de mese masaj portabile, care sunt cele mai potrivite pentru terapeutii maseuri care decid sa raspunda la solicitari pentru masaj la domiciliu.

Chiar si aceste doua categorii ofera la randul lor mai multe posibilitati de alegere in sensul configurarii specifice prin aplicarea de plieri a anumitor parti ale produsului. Vei gasi in oferta producatorului Theia Massage mese masaj cu doua, trei si chiar patru sectiuni rabatabile care dupa configurare vor oferi in primul rand clientului o pozitie perfect adaptata cu tipul de masaj pe care il va primi. Este sustinut in acelasi timp si maseurul care nu isi va mai suprasolicita atat de mult coloana si muschii spatelui, toata energia fiind canalizata in brate pentru practicarea unei proceduri de masaj de cea mai buna calitate.

Referitor la calitatea acestor mese masaj trebuie sa stii ca Theia Massage a adoptat si pus in productie cele mai noi concepte de fabricatie si supervizare a calitatii materialelor utilizate cu referire la toata gama de mese masaj pe care le ofera, in asa fel incat utilizarea lor frecventa, siguranta sustinerii clientilor in timpul masajului si intretinerea curenta facuta dupa fiecare utilizare, sa fie la fel mai bun nivel.

Fie ca veti utiliza personal un pat masaj pe care il comanzi pentru propria familie, fie ca esti un maseur care iti extinzi portofoliul de clienti si cumperi un suport de masaj portabil, fiecare dintre acestea se vor ridica la asteptarile justificate din aceasta perspectiva.

You may also like...