Te streseaza achizitionarea de mobilier online? Urmati aceste 4 sfaturi pentru a face o achizitie mai buna

Cumparaturile online sunt un instrument excelent pentru amenajarea unei case. Dar multi dintre noi refuza ideea de a cumpara mobilier online, deoarece pare prea riscant. Cum poti sa spui daca ceea ce vezi este de fapt ceea ce primesti? De unde stii ca piesa va functiona in casa ta daca nu ai avut ocazia sa o vezi mai intai? Daca v-ati intrebat vreodata intrebari similare, aceasta postare este pentru dvs.

Masurati totul de mai multe ori
Masurarea este cea mai importanta componenta a achizitionarii de mobilier. Este chiar mai important atunci cand cumparam online. De vreme ce nu veti putea intra intr-un magazin de profil si veti vedea cu ochii vostri cum se va potrivi piesa in spatiul dvs., va trebui sa va asigurati ca abilitatile dumneavoastra de masurare sunt solide. Cand aveti un articol pe care doriti sa il cumparati, cititi lista de produse pentru a gasi dimensiunile. (Daca nu gasiti dimensiunile, nu-l cumparati pe acesta.) Apoi, utilizati banda sau sirul masuratorilor pentru a construi un aspect al modului in care va arata in casa dvs.

Cititi recenzii de la alti cumparatori
Lista de produse ar trebui sa fie gratuita. De aceea nu este neobisnuit ca o piesa de mobilier sa sune exact ca ceea ce ai sperat la prima vedere. Adesea, insa, recenziile spun o poveste putin diferita. Acolo unde ceilalti clienti se regasesc adesea in legatura cu experienta lor cu produsul. Atunci cand cumperi online, aceste recenzii sunt cheia succesului tau. Focalizati-va cumparaturile asupra unor articole care au o multime de recenzii disponibile si cititi-le cu atentie. De obicei, veti incepe sa detectati o tema despre anumite detalii mentionate de mai multi clienti. Retineti ca fiecare produs este obligat sa aiba cateva recenzii proaste, mai ales daca are un numar mare de comentarii. O revizuire necorespunzatoare nu inseamna neaparat ca nu ar trebui sa cumparati produsul, dar ar trebui sa influenteze decizia. Acordati o atentie deosebita procentului de revizuiri necorespunzatoare si modul in care reclamantii spun ca vanzatorul si-a tratat problema. Acestea fiind spuse, daca o recenzie nu este potrivita pentru dvs., probabil ca este bine sa explorati alte produse.

Incearca sa vezi produsul in magazin
Fotografiile produselor online sunt greu de evaluat. Da, aceasta ar putea fi din punct de vedere tehnic ceea ce arata bucata de mobilier, dar este, de asemenea, aratat in cea mai buna lumina si cu cea mai buna destinatie de plasare pentru a va incuraja sa faceti o achizitie. Adesea, odata ce ati ajuns acasa, anumite detalii – in special culoarea si textura – pot fi extrem de diferite decat cele din fotografie. De aceea va recomandam sa vizualizati lucrurile reale inainte de a le cumpara, daca este posibil.

Verificati politica de returnare
Nimeni nu vrea sa intre intr-o achizitie, crezand ca s-ar putea sa-l trimita inapoi. Cu toate acestea, este adesea inevitabil cu achizitiile online. Uneori, chiar si cea mai buna judecata nu este suficienta si mobilierul nu va functiona in casa ta asa cum credeai ca ar fi. Verificarea politicii de returnare inainte de timp va ofera siguranta ca aveti un plan de rezerva daca lucrurile nu merg in cale.

Accepta deloc returnarile?

  • Exista o limita de timp pentru politica lor de returnare?
  • Produsul returnat trebuie sa fie in ambalajul original?
  • Exista taxe pentru returnarea unui produs?
  • Care este procesul de returnare?
  • Ce trebuie sa faceti pentru a returna produsul? Care este timpul lor de returnare pentru o rambursare?
  • Cand va puteti astepta sa primiti banii inapoi?

In cele din urma, daca o politica de returnare este sau nu satisfacatoare pentru tine este o decizie personala. Doar tu poti sa spui daca esti dispus sau nu sa iei riscul. Cu toate acestea, deoarece mobilierul tinde sa fie un element costisitor, va recomandam sa pastrati in magazinele care permit returnarea, astfel incat sa va puteti proteja investitia.

 

You may also like...

1 Response

  1. dispecer de zi spune:

    Pot sa masor de 10 ori ca tot nu pusca 🙂