Teleshoppingul, pasiunea prostilor

Mopul Whirly

Nu este un mop obisnuit, desi face chestii obisnuite, precum curatarea si indepartarea murdariei de pe pardoseala! Dar este un mop special, pentru ca asa spune tanti aia din reclama. Are fibre speciale pentru a absorbi apa (incredibil!!! nu asta fac toate mopurile?). Cica ar trebui sa termini curatenia de 6 ori mai repede cu mopul Whirly decat cu un mop obisnuit. Sa inteleg ca are un creier propriu? Se misca singur in timp ce tu iti trantesti curul pe canapea si te uiti la telenovela? NU, deci nu e un mop deosebit. De fapt cum dracului poate un mop sa fie deosebit? Tot carpe din alea lungi si subtiri are atasate, tot tu il misti cu mana, tot ia mizeria de pe jos, tot absoarbe apa. Ce e asa deosebit la mopul asta?  Aaaa, faptul ca i se roteste capul.. Am inteles, deci dupa ce ca e al dracului de scump (169 lei), mai platesti si pentru baterii. Lenea e cucoana mare si mama prostilor este gravida tot timpul. Asta e deviza zilei de azi.

Ceas cu diamant

De data asta, nu la tv, ci pe internet, am gasit un site cu produse din astea de teleshopping. Mi-a atras atentia ceasul cu diamant, care costa… 25 lei! Super, deci un cretinoid chiar o sa se dea mare cu ceasul lui cu diamant, nestiind ca nu e posibil ca diamantul sa fie real. Cum poti sa crezi ca un diamant simplu, fara ceasul pe langa el, poate sa coste 25 lei? Plus ca daca amai adaug si ceasul, e un pret chiar de rahat. Din nou, idioti peste tot.

You may also like...

2 Responses

  1. razvan spune:

    eu nu am cumparat niciodata chestii de la televizor, dar nu stiu pe nimeni care e multumit de chestii cumparate de la teleshopping.

  2. interzisa spune:

    in fiecare zi se naste cate un fraier care va crede baliverne