Transforma placa de par in aliatul frumusetii!

Utilizarea placii de par este des evitata, dat fiind faptul ca orice review superficial vine la pachet cu consecintele degradarii parului. Marile branduri producatoare, printre care Remington, Babyliss, Rowenta sau Philips, au sesizat, insa, ca pe termen lung parul poate ajunge, intr-adevar, sa se degradeze, fapt pentru care fiecare modele noi ale placilor de par satisfac nevoile cotidiene ale femeilor prin tehnologiile de ultima ora.

Less is more. Alegeti coafuri simple si lejere

Placa de par poate fi usor transformata intr-o arma a frumusetii naturale, scotand in evidenta nuantele inediate si unice ale parului vopsit sau natural, tunsoarea (in mod deosebit tunsoarea in scari sau pe cea cu breton) si subliniind trasaturile definitorii prin artificiile care se pot face in doar cateva secunde. Spre exemplu, placa de par Remington Keratin Therapy Pro S8590 protejeaza textura firului de par printr-un invelis din ceramica superioara cu keratina, astfel ca parul este ferit de actiunea nemediata a circuitului de caldura. Utilizarea acesteia ajuta parul nu doar sa arate ingrijit, netezit stralucitor, ci il si ajuta sa se regenereze. Cum? Ganditi-va doar care este frecventa cu care apelati la coada de cal atat de cunoscuta in principiu pentru modul in care aceasta coafura degradeaza textura firului de par. Cu placa de par Remington Keratin Therapy Pro S8590 va puteti bucura de o coafura simpla, fie ca alegeti sa va lasati parul liber, fie ca il prindeti lejer pentru un aer boem, fara a va testa rezistenta parului. 

Cosmarul celor (doar) 24h

Ritmul alert in care ne regasim in marea noastra majoritate ne impiedica sa acordam momente de rasfat fiecarei nevoi in parte. Metodele traditionale de ondulare a parului nu este la indemana oricui, necesitand timpul si rabdarea pe care ajungem sa nu le mai avem nici macar pentru nevoile vitale. In ajutorul dumneavoastra vine placa de indreptat parul Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine SF4522D0, mana de ajutor care va salveaza din orice eveniment anuntat in ultima clipa. Keratina este proteina esentiala a firului de par ce ajuta la intarirea firului de par, in timp ce mineralul de tourmalina emite ioni naturali ce ajuta parul sa isi recapete stralucirea si evita efectul anti-static. Combinand aceste elemente deosebit de importante pentru un par ingrijit si sanatos, placa de par este investita cu functia de ondulare a parului, putand fi utilizata si in acest scop (se preteaza excelent in cazul tunsorilor in scari, care vor da impresia unor valuri lejere).

Frumusetea nu (mai) cere sacrificii

Tehnologia ne ajuta sa trecem peste mituri si zicale. Pentru acelea dintre dumneavoastra care se tem de degradarea excesiva, in mod deosebit, placa de indreptat parul BaByliss Pro Steam Ceramic Intense ST292E este solutia ideala care sa scapa de acest stres. Este solutia ideala pentru persoanele cu parul cret care si-ar dori un par drept si matasos fara a-l arde, prin faptul ca cele 10 trepte de temperatura si invelisul din ceramica si titan sustin conservarea sanatatii parului dumneavoastra. Aveti libertatea de a controla cat si cum sa va aranjati parul, astfel incat acesta sa nu aiba de suferit.

Noile tehnologii vin in sustinerea frumusetii femeilor prin functii gandite sa evidentieze trasaturile deosebite ale feminitatii. Inlocuiti miturile cu review-uri ale celor care isi pot asuma o parere obiectiva cu privire la astfel de produse si, pentru a conserva sanatatea parului pentru mai mult timp, acordati atentie ingrijirii lui inainte si dupa utilizarea placilor de par.

You may also like...