Un fier de calcat util pentru un design placut al tesaturilor

Inca de foarte multi ani, cel mai bun fier de calcat face diferenta atunci cand vine vorba de designul hainelor noastre si felul in care acestea stau pe noi.

Atunci cand le scoatem din masina de spalat sau le aducem de pe sarma de la uscat, acestea sunt sifonate, scorojite, iar un fier de calcat cu siguranta va reda din nou un aspect placut atunci cand va veni timpul sa le imbracam.

Insa anumite tesaturi sunt din cale afara de pretentioase, mai ales camasile, care au gulere si colturi pretentioase, care nu pot fi operate de orice tip de fier de calcat.

In acest caz, atunci cand alegem sa cumparam un fier de calcat, atentia noastra trebuie atintia la aspecte precum putere, talpa, capacitate rezervor apa, jet de abur si functii, in special anti-calcar, calcare verticala, anti-picurare sau aburi.

In functie de aceste criterii noi ar trebui sa luam deciziile corecte, iar pentru a va da o mana de ajutor va prezentam cateva modele care cu siguranta nu va vor trada asteptarile.

Bosch Sensixx’x DA50

Este un fier de calcat in care toate elementele se imbina la perfectie, aspectul, performantele si ergonomia fiind la cote foarte ridicate.

Functia de comanda tactila, denumita si Active Control Advanced ne permite sa oprim cand dorim fierul de calcat, iar talpa  Ceranium Glisee ofera canale cu aburi  care se distribuie usor si ne permite sa operam pe orice tip de haina cu succes.

Are functie de pulverizare, anti-calcar, anti-picurare si auto-curatare si la doar 240 lei, acesta pare sa fie un accesoriu indispensabil casei pentru un aspect al hainelor cat mai placut.

 

Tefal Ultimate Anti-Calc FV9625

Un astfel de fier de calcat ne arata de ce uneori treburile casnice pot fi atat de placute, si este compus dintr-un material cu inalte proprietati catalitice.

Dispune de talpa de tipul autoclean facuta sa reziste pe o durata lunga, dar si de functie anti-picurare,  cu rol de fixare.

Capacitatea rezervorului este una decenta de 0.32l, iar jetul de abur este unul potrivit pentru hainele noastre de 200 g/min.

Manerul ergonomic si setarile ne permit sa operam cu usurinta pe acest model de fier de calcat si mai mult  avem posibilitatea sa il ingrijim usor, datorita functiilor existente, lucru ce permite extinderea duratei de viata.

Daca inainte ne gandeam ca un fier de calcat nu ne poate tine mai mult de 1-2 ani, acest model poate avea o durata de viata cu mult peste medie, totul la doar 370 lei.

 

 

You may also like...