Urmăriți-vă imaginația

Imaginația este un instrument foarte puternic. Cu imaginație se pot întâmpla lucruri mari. Cu o sută de ani în urmă, cine s-ar aștepta ca oamenii să meargă la lună? Sau cine s-ar aștepta ca oamenii din întreaga lume să se poată conecta atât de aproape unul cu celălalt ca și astăzi? Într-adevăr, imaginația face ca lucrurile mari să se întâmple.

Dar, din păcate, efectul negativ al imaginației este la fel de puternic. Putem distruge întreaga noastră viață (sau chiar întreaga civilizație) prin imaginație greșită. De exemplu, imaginația lui Hitler este cea care joacă un rol important în cel de-al doilea război mondial, cu toate nenorocirile pe care le-a provocat. Sau poate nu atât de extremă, dar întreaga noastră zi poate dispărea prin imaginație greșită. De exemplu, dacă vă lăsați să gândiți gânduri negative, atunci lucrurile negative sunt foarte probabil să se întâmple pe tot parcursul zilei. Fantezia negativă conduce, de asemenea, la un comportament negativ. Cum putem optimiza viața noastră dacă avem imaginație negativă în primul rând?

Deci, este foarte important să urmăriți imaginația noastră. Aveți grijă să nu lăsați imaginația negativă să vină în viața noastră. În schimb, lăsați în minte doar imaginația pozitivă. Este foarte important pentru că dacă o persoană va fi un câștigător sau un ratat este foarte mult determinată de imaginația sa.

You may also like...